Beschikbaarheid en prijzen 2023

Verhuur per week
We verhuren onze chalets in vakantieperiodes per hele week waarbij de aankomst- en vertrekdag op zaterdag is. Buiten de vakanties is het minimaal 4 nachten. Je kunt terecht vanaf 15.00uur en vertrek is uiterlijk om 10.00uur.

Inclusief
De genoemde prijzen zijn per week, inclusief boekingskosten, water, elektra (niet voor laden elektrische auto), gas en onbeperkt gebruik van het zwembad (van juni tot half september).

Exclusief
De eindschoonmaak is verplicht, hiervoor wordt € 80,- in rekening gebracht bij de boeking. Op deze manier kunnen wij al onze gasten een schoon chalet garanderen. Toeristenbelasting (€ 1,- per persoon per dag) dit bedrag wordt bij het inchecken aan de receptie van de camping voldaan.

Aanbetaling
Er wordt 25% van de totale som (+borg) als aanbetaling voldaan bij de boeking. De overige som brengen we 2 maanden voor aankomst in rekening. Alle betaling worden door onze partner iDEAL verzorgd.

Borgsom
Voor de inventaris en het netjes en schoon achterlaten van het chalet wordt € 100,- borg gerekend, te voldoen bij reservering. De borg ontvangt u terug binnen twee weken na het uitchecken van de chalet wanneer alles in goede orde is achtergelaten.

Zelf meenemen
Bed-, bad- en keukenlinnen. Er is 1 tweepersoons- en 3 eenpersoons dekbedden.

Niet toegestaan
In het huisje zijn huisdieren, roken of het laden van een elektrische auto niet toegestaan.